Klantgetuigenissen

Ik ben heel tevreden over de aankoop van mijn salon. Het onthaal in de winkel was warm en het contact met de verkoper excellent. Onze bestelling werd goed opgevolgd. Bovendien werden we enkele dagen voor de levering verwittigd en werden de tijdstippen tijdens levering gerespecteerd. Bedankt aan de chauffeurs voor hun beleefdheid en professionalisme. We zijn heel tevreden. We raden iedereen deze winkel aan. Hun prijzen en kwaliteit van meubelen zijn heel interessant. Bedankt!


Michel Van Huffel

Marquette-lez-Lille

Woonkamer reeds geleverd na 3 weken hoewel een levertermijn van 4 à 6 weken werd gezegd. Het zijn kwaliteitsvolle meubelen en geen enkel probleem tijdens de montage gezien dit duidelijk werd uitgelegd op het plan. Ik ben heel blij! Deze winkel kan ik sterk aanbevelen.


Tina Caron

Problemen met de levertermijn, maar dankzij communicatie via Facebook en mail naar de directie hebben ze binnen het uur een oplossing gevonden voor het probleem. Een dikke BRAVO voor de directe aanpak van Meubelen Toff.


Jean Pierre Personne

Mijn meubelen moeten nog worden geleverd, maar voor wat betreft de service die ik reeds kreeg, ben ik ontzettend tevreden. Een kleine bezorgdheid omtrent de papieren werd al in 30 minuten geregeld. Nogmaals bedankt!


Lily Est John

Heel erg tevreden over alle meubels die ik reeds bij jullie heb gekocht (2 slaapkamers, woonkamer, salon, TV meubel, salontafel...). Uitstekende kwaliteit, goede dienst na verkoop én chauffeurs die top zijn!


Amélie Watissee

Wij zijn heel tevreden over onze woonkamer, goede kwaliteit voor de helft van de prijs als je het vergelijkt met de prijzen in Frankrijk (voor massieve eik) en ondanks de lange afstand speelt men kort op de bal! De meubelen zijn heel mooi. Ze werden geleverd binnen de maand en we hadden nog iets tekort voor het monteren van de deur. Dit werd al na 15 dagen opgelost dus heel erg tevreden. Vergissen is menselijk, maar bij Toff staan ze open voor dialoog. Als we opnieuw ons interieur willen vernieuwen, zullen we zeker bij Toff langsgaan. Dankjewel Meubelen Toff!


Emilie Mimie

'Le magasin des merveilles' ... De verkopers zijn steeds druk bezig en er wordt veel van hen gevraagd, maar ze blijven steeds vriendelijk... Heel tevreden over de levering van onze meubelen en we hebben nog heel wat aankopen in gedachten.


Helene Marie Sophie

De ontvangst in de winkel, het advies van de verkoper, de levering van onze meubelen ... het was perfect ! Op de afgesproken leverdag werden we opgebeld om het specifieke aankomstuur van de chauffeurs te horen, deze werd dan ook gerespecteerd. Kortom: alles verliep vlekkeloos!


Camsol Aelb

De levering is heel vlot verlopen, dankjewel! Zoals gewoonlijk een heel vriendelijk team en meubels van een goede kwaliteit. Wij komen zeker terug en zullen jullie aanraden bij vrienden en familie.


Do Ro

Ik ben tevreden over mijn salon en de levering ervan, ik wou het gewoon even melden.


Xavier Roussel

Deze morgen zijn jullie bij mij komen leveren (babykamer + bibliotheek + relaxfauteuil): de chauffeurs waren geniaal. Ze hebben alles tot op het tweede verdiep gebracht zonder tegenstribbelen!! En het was bovendien een expresslevering, we hadden besteld begin juni en alles werd al begin juli gratis geleverd !! Jullie weten echt hoe jullie jullie klanten dienen te behandelen, doe zo voort!


Catherine Vonderkirche

Ik raad deze winkel sterk aan!!! Uitstekende dienst na verkoop!! Dankjewel Meubelen Toff!


Stephanie Bureau

Dankjewel aan Dhr Toff die ons goed advies heeft gegeven, dankjewel aan de vriendelijke chauffeurs die stipt kwamen leveren. Als het goed is, moet het gezegd worden!


Aurel Courbet