Tafels in keramiek, een slimme keuze!

Het is een nieuwe trend in tafelland: keramische tafelbladen. Keramiek is één van de meest duurzame én elegante materialen voor het maken van tafels. Een keramische tafel is bestand tegen krassen en schokken en is daarom een perfecte tafel voor dagelijks gebruik. Deze tafels bieden het comfort en de zekerheid dat jouw eettafel er lang mooi zal uitzien. Bovendien is keramiek bestand tegen hitte en koude, waardoor onderzetters helemaal niet meer nodig zijn.

 

De voordelen van een keramische tafel

  • Krasvast, schokbestendig: een keramisch tafelblad is krasvast. Keramiek is harder dan metaal wat betekent dat je sneller je mes zal beschadigen dan het tafelblad zelf. Een keramische tafel is eveneens schokbestendig.

  • Hygiënisch: keramiek is niet gevoelig voor vlekken en daarom heel hygiënisch. Gemorst drinken of eten maak je in een mum van tijd schoon. Pas wel op met sterke chemische producten.

  • Bestand tegen warmtede meeste gerechten kunnen met een keramisch tafelblad rechtstreeks vanaf het vuur de tafel op. Keramiek kan namelijk tegen hele hoge en lage temperaturen zonder te beschadigen. Gebruik wel nog onderzetters bij pannen gevuld met olie.
 

Ontdek bij ons een ruim gamma aan diverse keramische tafels: