Levering

 

Je vond bij ons het meubel van je dromen? We staan graag in voor de GRATIS* levering, op de dag die we samen plannen.

We maken er bij Meubelen Toff werk van om je aankoop en levering tot in de puntjes te verzorgen. Je meubelen worden zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt. Onze chauffeurs en bestelwagens zijn perfect uitgerust om je meubelen in de beste omstandigheden te leveren, wat  jouw type woning ook is.

De meubelen moeten wel door je (voor)deur kunnen, anders zullen onze chauffeurs de meubelen niet kunnen binnenbrengen. Zo vermijden we schade. Voor appartementen leveren we via de trap (maximaal tot de vierde verdieping) of met de lift (indien mogelijk en toegelaten). Belangrijk: de meeste meubelen zijn niet voorgemonteerd, tenzij anders vermeld op de bon.

De levertermijnen proberen we zo kort mogelijk te houden en kan variëren tussen 2 en 19 weken, afhankelijk van de stock en/of de productie bij onze fabrikanten. Indien het een bestelling op krediet is, zal de levertermijn pas ingaan zodra het kredietdossier is geaccepteerd door BuyWay. Zodra de bestelling bij ons is, geven we je een seintje om een precieze dag voor levering vast te leggen. Heb je nog vragen ? Aarzel niet om ons te contacteren !

Onze planning voor levering wordt bepaald door regio en dag (van maandag tot en met vrijdag en dit van 7u tot 19u). Het is belangrijk om weten dat wij niet vooraf precies kunnen zeggen wanneer de chauffeurs langskomen met jouw bestelling. Indien je dit wenst, kan je tijdens het vastleggen van de leverdatum vragen om de chauffeur je wel een uur voor aankomst opbellen.

* De levering is GRATIS overal in België  én in Frankrijk in de departementen 59 & 62, dit vanaf een minimum aankoopbedrag van 500 euro. 

 

Afhalen in het magazijn

Je kan ook zelf je meubelen afhalen in ons magazijn, dat vlak naast de winkel gelegen is (poort 4). Dat kan elke dag, uitgezonderd op zondag. Hou je hier rekening mee:

  • Breng je ons 2 dagen op voorhand op de hoogte (met bevestiging door ons)?

  • Kijk je vooraf na of het meubel dat je ophaalt ook gemakkelijk in je auto/bestelwagen kan?

  • Neem je je factuurbon mee? Die heb je nodig om je bestelling op te halen. 

 

Levering aan huis