Tips voor jouw woondecoratie

07 mei 2020

Woondecoratie
______________________________

Woondecoratie op de juiste manier plaatsen is niet zo evident als het lijkt. We sommen hieronder aan aantal tips voor je op!

Het centrale punt

Eerst dienen we te weten welk punt in de ruimte de meeste aandacht krijgt. Dit is het punt dat onmiddellijk in het oog springt zodra je de ruimte binnenwandelt. Denk maar aan een schouw of een groot raam. Deze centrale punten kan je extra benadrukken door er mooie woondecoratie bij te voorzien. Plaats bijvoorbeeld een stijlvolle spiegel bij de schouw om deze nog extra te benadrukken én het licht te laten reflecteren in de woonruimte. Of bij je raam kan je prachtige gordijnen plaatsen.

Verschillende hoogtes

Wens je meerdere decoratie items te plaatsen, kies dan voor verschillende hoogtes. Bijvoorbeeld drie vaasjes met elk hun eigen hoogte.

Dezelfde kleurtinten

Zorg ervoor dat de woondecoratie die samenstaat min of meer in dezelfde kleurtinten zijn om zo een mooi en rustgevend geheel te krijgen. Plaats telkens je favoriete item centraal.

Volg de interieurtrends

Elk jaar komen er nieuwe interieurtrends opdagen voor wat betreft decoratie. Volg deze op de voet en zorg voor een trendy leefruimte.