Tips om je interieur extra pit te geven

05 februari 2018

Collectie Brooklyn
______________________________

Jouw interieur is dringend aan een opfrissing toe maar je heeft noch het budget noch de tijd om dit te realiseren? Geen paniek, het volstaat om bepaalde eenvoudige en snelle aanpassingen uit te voeren. 

 

Breng de natuur binnen in huis

Een huis voelt minder gezellig aan wanneer bloemen of planten ontbreken. Nochtans blazen beiden jouw interieur leven in. Kies bijvoorbeeld voor rozen en plaats deze in een mooie ronde vaas.

 

Versier muren

Geef jouw interieur een persoonlijk karakter door fotokaders aan de muur op te hangen. Dit kan op verschillende creatieve manieren.

Ook kan je schilderijen ophangen zodat de kamer veel warmer aanvoelt.

 

Decoreer uw interieur op een onpare manier

Iedereen weet dat het noodzakelijk is om op een onpare manier te decoreren. Maar vergeet wel niet dat het niet de hoeveelheid is die een aangenaam effect creëert. Je moet ook vermijden dat identieke objecten gebruikt worden. Varieer daarom in textuur, kleur en grootte om uw decoratie dynamisch te maken.

 

Leuke kaarsen in verschillende kleuren

De tijd is voorbij dat kaarsen enkel een praktische functie hebben. Vandaag de dag worden kaarsen gebruikt als decoratie waardoor deze de sfeer in huis verbeteren.

 

Muren herschilderen

Kies ervoor om een muur (of meerdere) in een nieuw jasje te steken door deze te herschilderen.

 

Perfecte verlichting

Benut steeds optimaal de natuurlijke lichtinval! Wanneer je wat sombere kamers hebt, kan je de zonnestralen opvangen door spiegels aan de muur op te hangen. Bovendien creëer je hierdoor de indruk dat de ruimte veel groter dan in werkelijkheid is.